På denne side kan man få indsigt i dansk design og arkitektur. Der er artikler, der omhandler berømte, danske designere fra 1800-tallet frem til det 20. århundrede.

Når man går ind i et hus, der er dekoreret meget unikt og smukt, så føles det som frisk luft i lungerne. Det, der er endnu bedre, er, når man sætter sig ned på de utroligt behagelige stole og sofaer. I det øjeblik opdager man, hvor godt alting ser ud og føles. Så tænker man på designeren af disse stole og sofaer, og at han eller hun virkelig har gjort et flot stykke arbejde. Nogle møbler er designet for at se godt ud, mens andre har den funktion, at de skal gøre hverdagen mere behagelig.

Det er meget interessant at se, hvordan arkitekturen har ændret sig i løbet af historien. Specielt de danske arkitekter har gjort et fantastisk stykke arbejde. De ved, hvad det vil sige at designe noget unikt. Et lille land som Danmark har været i stand til at føre sig selv til succes siden Anden Verdenskrig inden for design og arkitektur.

I dag vil man have moderne møbler, biler, infrastruktur og meget mere. Man er træt af de gamle firbenede stole. Verden har nemlig ændret sig meget igennem tiden, specielt de sidste hundrede år. For at følge med udviklingen, har design og arkitektur fulgt verdens og samfundets ændringer hånd i hånd.

Før havde man ikke biler, nu da alle næsten har biler, ønsker man at modernisere bilen på en måde, så den ser anderledes ud, men også fungere anderledes end den normale bil. Det samme gælder overalt i verden i alle familiers hverdage.